blacharz i lakiernik trojmiasto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • maxtiger
    Classic
    • 2013
    • 3

Trzeba mieć talent, żeby tak zaparkować :lol:
  • maciasss
    Classic
    • 2011
    • 6

Szukam warsztatu, gdzie po robocie auto bedzie wygladalo jak przed stluczka. Mam wgniecony lewy przednik błotnik, wypiety zderzak. Lampa cala, ale pewnie zaczepy poszly. To co bylem w stanie wstepnie zauwazyc. Znacie jakiegos dobrego lakiernika lub ASO gdzie zrobia to fachowo. Auto to octavia II, color srebrny. Jestem z Gdanska. Z gory dzieki.

Komentarz

• Ayu
      RS
      • 2009
      • 4154

maciasss, zapytaj kolegę McGan gdzie robi swoje auto, jak sądzę nie oddał do kogoś kto by mu miał to zrobić źle.

Komentarz

• El Zygmunto
        Elegance
        • 2008
        • 838

jak radzi hotrain, pogadaj z McGan (ktoś mu polecił ten warsztat) lub oddaj do Plichty, ale w Wejherowie
        Moja była "Czarnula" O2 (swap 2.0 FSI)
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=33422

Komentarz

• carecki
          Classic
          • 2010
          • 24

Ja także przyłączam się do prośby, więc może osoby posiadające odpowiednie informacje mogłyby je tu udostępnić, aby kolejni tu zaglądający nie widzieli tylko "pogadaj z X". Bo po pewnym czasie kolega McGan pewnie może zacząć się irytować
          No a poza tym tak będzie szybciej.

Komentarz

• McGan
            RS
            • 2010
            • 3573
            • Superb III (3V3)

Prawde powiedziawszy, nie wiem gdzie robia mi auto. Ja od siebie moge natomiast polecic Auto-Bas w Koleczkowie, sa naprawde godni polecenia
            Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
            Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm,​ Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6

Komentarz

• carecki
              Classic
              • 2010
              • 24

Zamieszczone przez McGan
              Prawde powiedziawszy, nie wiem gdzie robia mi auto. Ja od siebie moge natomiast polecic Auto-Bas w Koleczkowie, sa naprawde godni polecenia
              Hehe, może jakaś fałszywa plota poszła

Do Koleczkowa trochę za daleko, wolałbym znaleźć coś bliżej w Gdańsku...
              Na forum ktoś jeszcze polecał kolegę lilo (OCP: Mechanik - Gdansk / Trojmiasto), tak dla zainsteresowanych tematem.

Komentarz

Pracuję...